Les Tutories Júnior

El programa de Tutories Júnior es va engegar al nostre centre durant el curs 2014-15 com a part del Projecte de Convivència i va ser impulsat des del Comitè de Mediació pel seu coordinador, el professor Joan Carles Ventura, amb el recolzament decidit del Departament d'Orientació de l'institut i tot el conjunt de professores i professors membres del grup.


ELS INICISL'ACTUALITAT

Des d'aleshores hem dut a terme, amb molt bona acollida per part de l'alumnat i les famílies, aquest treball d'acompanyament a l'alumnat de 1r d'ESO que s'incorpora al centre, fent dinàmiques inicials de coneixement, jocs, entrevistes, xerrades i una festa final que poc abans de Nadal serveix per estimular la bona convivència i fomentar la participació activa d'uns i altres al voltant de valors estimables i compartits.

Aquí teniu la presentació del Projecte TJ actualitzada:

Presentació curs 18-19

Amb aquest nou curs són ja cinc les generacions d'alumnes tutors que han participat en el procés de acollida i guiatge al nou alumnat, i els resultats, com es desprèn de les enquestes de valoració realitzades fins ara, continuen sent molt positius. Aquí en teniu una mostra:

Resultats de les enquestes

Esperem podem seguir realitzant i millorant aquest projecte innovador, el qual cada any s'enriqueix amb noves aportacions de tots els participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada